| Discutii Diverse | |
|
+15jojo Diana_ deedee lara_moft mikinastasa caminante aureola famar ploiesti maary viktorro gabitza finamar estrella avy 19 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
famar NewestCitizen
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 70 Data de inscriere : 08/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Mier Apr 02, 2008 7:16 pm | |
| DEFINITII SI CUGETARI ...
1.Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric. 2.Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura. 3.Cine zambeste atunci cand lucrurile merg prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina. 4.Probabilitatea sa intalnesti pe cineva cunoscut creste atunci cand esti cu cineva cu care nu trebuie sa fii vazut. 5.Intuitia este o stiinta exacta. 6.O concluzie marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gandesti. 7.Hard-disk-urile sunt intotdeauna pline. N-are rost sa incerci sa faci rost de mai mult spatiu. Datele se vor extinde pana ocupa tot spatiul liber. 8.Oamenii, ca si natiunile, vor actiona rational numai dupa ce toate celelalte posibilitati au fost epuizate. 9.Poti invata o pisica sa faca orice vrea ea. 10.Nu e destul sa fii tu norocos, trebuie ca ceilalti sa nu fie. 11.Stressul inseamna sa te trezesti urlind, apoi iti dai seama ca nu dormeai. 12.Toate femeile sunt bune – bune de nimic sau bune la ceva. 13.Cred ca barbatii care au cercel in ureche sunt mai bine pregatiti pentru casatorie. Au suferit si au cumparat bijuterii. 14.Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof. 15.Nu am aflat ce este fericirea decat in momentul in care m-am casatorit. Dar atunci era deja prea tarziu. 16.Verighetele: cele mai mici catuse din lume. 17.Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar, ar fi si ei casatoriti. 18.Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune. 19.Cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale este sa o uiti odata. | |
|
| |
Diana_ Noob
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 33 Data de inscriere : 08/03/2008
| |
| |
avy Admin
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 36 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 05/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Vin Apr 04, 2008 1:39 am | |
| | |
|
| |
Diana_ Noob
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 33 Data de inscriere : 08/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Vin Apr 04, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
maary NewestCitizen
Numarul mesajelor : 47 Localizare : Focsani , Romania Data de inscriere : 05/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Vin Apr 11, 2008 10:25 pm | |
| E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor . Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata , fie ca viitorul sa-ti fie intesat cu lucruri de bine! Astazi si in fiecare zi sa ai parte de fericire,liniste si momente de neuitat! Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo! LA MULTI ANI !!!! famar | |
|
| |
gabitza MasterNoob
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 40 Localizare : buzau Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: la multi ani!!!!! Famar Dum Apr 13, 2008 3:54 pm | |
| | |
|
| |
mikinastasa NewestCitizen
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 43 Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Lun Apr 14, 2008 10:04 pm | |
| | |
|
| |
jojo NewestCitizen
Numarul mesajelor : 37 Localizare : oriunde in Romania! Data de inscriere : 10/04/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Lun Iul 07, 2008 4:44 am | |
| apreciez ideea revenirii lui Mary prin vot ,dar sper sa ia singura decizia cea mai buna .acest canal mi-a adus pace si liniste in suflet,noi prieteni si multe surprize | |
|
| |
gabitza MasterNoob
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 40 Localizare : buzau Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Lun Iul 14, 2008 1:35 pm | |
| MAI VAD CA ATI RAMAS CAM IN URMA CU DISCUTIILE TOT CE VREAU SA SPUN ESTE CA MA BUCUR FOARTE MULT CA S-A REVENIT LA TRIVIA OBISNUITA SI BINENTELES CA A REVENIT MAARY MI-AR FI PARUT TARE RAU SA NU MAI VB CU VOI SI SA NU MAI JOC TRIVIA ACUM SA CONTINUAM DISTRACTIA | |
|
| |
tongo
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 12/07/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Mier Iul 16, 2008 9:36 pm | |
| ai remediu:funia si sapunul si sa te spanzuri:))))) | |
|
| |
jojo NewestCitizen
Numarul mesajelor : 37 Localizare : oriunde in Romania! Data de inscriere : 10/04/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Mier Iul 16, 2008 11:43 pm | |
| - maary a scris:
- Imi cer scuze ,patru zile voi fi plecata in Delta ,deci va lipsi trivia , poate va fi iubytzel prin zona . Eu revin duminica seara sa nu ma dati disparuta
ok! maary! iti doresc zile placute si cum zice pescarul: FIR INTINS!! | |
|
| |
orchideea NewestCitizen
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 38 Localizare : germany Data de inscriere : 08/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Joi Iul 17, 2008 7:02 pm | |
| - maary a scris:
- Imi cer scuze ,patru zile voi fi plecata in Delta ,deci va lipsi trivia , poate va fi iubytzel prin zona . Eu revin duminica seara sa nu ma dati disparuta
lasa maary nu-ti face grija ca mai este si TRIVI-ORHI !!! Pupici si distractie! | |
|
| |
jojo NewestCitizen
| Subiect: Re: Discutii Diverse Lun Iul 21, 2008 7:34 pm | |
| draga Ranya! iti doresc LAMULTI ANI! cu ocazia implinirii acestei frumoase varste> Sa ai parte de multa sanatate si multe bucurii in aceasta viata!Sa nu uiti ca si eu fac parte din cei care se bucura pentru reusita ta La mai mare Ranya si sa mergi mai departe!E prea frumoasa viata ca sa nu realizezi ce ti-ai propus! Cu drag a ta prietena virtuala JOJO! | |
|
| |
avy Admin
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 36 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 05/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Mier Iul 23, 2008 11:55 am | |
| La multi ani Ranyaaa!!! Sa ne traiesti!!! | |
|
| |
jojo NewestCitizen
| Subiect: Re: Discutii Diverse Mar Iul 29, 2008 2:27 pm | |
| [quote="jojo"] - maary a scris:
ok! maary! iti doresc zile placute si cum zice pescarul: FIR INTINS!![[/left]Prea multe despre calculatoare nu stiu , dar ma framanta niste "fleacuri" dupa mine! vad pe canal nemultumiti carora li se "ban' Fratilor! eu nu inteleg termenul acesta decat din punct de vedere economic dar, dupa cate am inteles acesta interzice intrarea unei persoane pe canal! De ce? inteleg sa nu folosesti expresii triviale, sa ai un comportament civilizat , dar sa iei dreptul unui om de a se juca , nu-l inteleg! De ce atata inversunare!? ce e cu atatea orgolii!? Eu am crezut ca av cunoasteti personal in realitate< dar ca sa te razbuni virtual nu pot concepe!1 mai fratilor! pana in 1989 am fost ingraditi , nu aveam drepturi decat pe hartie , iar acum voi ce demonstrati? Lasati dreptul fiecaruia de a-si exprima liber opiniile si lasati-i sa joace ! De unde atata rautate nu pricep! Hai sa fim mai buni si mai intelegatori unii cu altii! E pacat!1 e un joc interactiv nu o goana dupa bani si privilegii! Sunt multe de spus dar.... Am avut si eu ranchiuna de ce sa nu spun drept pe cineva , dar am analizat ca nu se merita! Totul e virtual si atata timp cat nu ne deranjam unul pe celalat e ok! Va doresc tuturor mai multa intelepciune!! | |
|
| |
maary NewestCitizen
Numarul mesajelor : 47 Localizare : Focsani , Romania Data de inscriere : 05/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Mier Iul 30, 2008 10:31 pm | |
| jojo spune mai clar daca ai vazut pe cineva scos fara motiv ,nimeni nu ia dreptul altuia de a juca ,dincontra interesul este sa fim cat mai multi sa fie si mai frumos ,nu am vazut sa fie scos cineva din rautate sau dusmanie ,doar daca se folosesc cuvinte urate ,daca stii si ai vazut altceva spune .Toti intram pentru putina destindere | |
|
| |
avy Admin
| Subiect: Re: Discutii Diverse Joi Iul 31, 2008 2:10 am | |
| Nu inteleg intelepciunea ta jojo, BANUL se foloseste cand un player atenteaza la integritatea canalului sau incearca sa creeze neplaceri celorlalti playeri! As putea sa-l dau exemplu pe raposatul de Xenonimus, care nu face altceva decat sa se ia de ceilalti jucatori, injurand si facand multe alte prostii... e si normal k in aceste cazuri sa folosesti comanda BAN, e singura care poate potoli un asemenea specimen! Kick & Ban nu se dau fara motiv, daca ai vazut pe cineva facand asa ceva... fa un printscreen sau posteaza intamplarea si maary va lua masuri! | |
|
| |
ionutciprian42
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 37 Localizare : italia, pt moment. Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Dum Aug 10, 2008 11:31 pm | |
| azi mi-a atras atentia ceva interesant. stiati ca exista un singur pacat ce nu ne va fi iertat? pacatul impotriva Sf.Duh. nu sunt un preot, nici pe departe. sunt o persoana asa ca voi. dar chestia asta ma pus pe ganduri. de exemplu homosexualitatea e un pacat impotriva Sf. Duh. si nu va fi iertat. nici acum, nici in veacul veacului. in aparenta e ceva banal. dar daca tu omori, furi, violezi, injuri, bei, si alte cate si mai cate "prostii", ai toate sansele sa ajungi in Rai. dar daca esti gay, te-ai lins pe bot de ingerasi si sf.petru. nu suntem noi in masura sa judecam asta, dar e putin cam drastic Dumnezeu, nu? | |
|
| |
orchideea NewestCitizen
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 38 Localizare : germany Data de inscriere : 08/03/2008
| |
| |
avy Admin
| Subiect: La multi ani!!! Vin Sept 12, 2008 1:12 pm | |
| | |
|
| |
ionash MasterNoob
Numarul mesajelor : 29 Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Vin Sept 12, 2008 8:02 pm | |
| | |
|
| |
avy Admin
| Subiect: Re: Discutii Diverse Mier Sept 24, 2008 12:04 pm | |
| | |
|
| |
aureola MasterNoob
Numarul mesajelor : 26 Data de inscriere : 05/03/2008
| Subiect: Re: Discutii Diverse Sam Sept 27, 2008 9:28 pm | |
| | |
|
| |
avy Admin
| Subiect: Re: Discutii Diverse Vin Oct 24, 2008 10:59 pm | |
| | |
|
| |
jojo NewestCitizen
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii Diverse | |
| |
|
| |
| Discutii Diverse | |
|